Home

  
Wie zijn wij

  
Historie

  
Specialiteiten

  
Maaltijden

  
Barbecue

  
Recepten

  
Reclame

  
Trends

  
Evenementen

  
Link's

  
Contact

 

  meer dan vlees alleen

Klik hier of op de onderstaande folder om de volledige folder te downloaden »Klik hier of op de folder om de volledige feestfolder te downloaden Klik hier of op de folder om de volledige feestfolder te downloaden Klik hier of op de folder om de volledige feestfolder te downloaden Klik hier of op de folder om de volledige feestfolder te downloaden Klik hier of op de folder om de volledige feestfolder te downloaden Klik hier of op de folder om de volledige feestfolder te downloaden Klik hier of op de folder om de volledige feestfolder te downloaden Klik hier of op de folder om de volledige feestfolder te downloaden

opgemaakte rundvleessalade schotel
opgemaakte rundvleessalade schotel

tapas schaal
tapas schaal


  
Producten aanbieden van een mooie kwaliteit of een scherpe prijs is niet voldoende bij slagerij Rien Bezooijen. De klant van vandaag wil een goed gevoel hebben bij de winkel en de producten die hij daar koopt. Dat goede gevoel brengen wij over met eerlijke producten en een goed advies over een smaakvolle bereiding.


  
Bij ons bent u aan het goede adres wanneer u eens wat anders wilt dan wat de super- markten u bieden. Van verse stamppotten tot pasta's en vergeet niet die heerlijke runder- burgers en de klassieke cote du boeuf. Dat is pas lekker eten!

Heel begrijpelijk, want behalve dat een stuk vlees uit de oven ongelofelijk lekker is, zijn er
  
maar weinig gerechten die ook zulke nadrukkelijke associaties oproepen met feestelijkheid, gezelligheid, gastvrijheid en huiselijke warmte. Het is natuurlijk niet voor niets dat braadstukken vooral schitteren op intieme familie etentjes, zondagen en tijdens feestdagen.

Eet smakelijk!

Rien Bezooijen
  


 

 

 

Nice to Meet you, Meat to please you.

 

 

 

 


 

Alle rechten voorbehouden. Alle prijsopgaven geschieden, onder voorbehoud van fouten en prijswijzigingen.

Deze site is gemaakt en wordt onderhouden door AA-ISP Webdesign, Copyright 2009-2024.