Home

  
Wie zijn wij

  
Historie

  
Specialiteiten

  
Maaltijden

  
Barbecue

  
Recepten

  
Reclame

  
Trends

  
Evenementen

  
Link's

  
Contact

 

  meer dan vlees alleen

Sinds 1984 is Slagerij Rien Bezooijen een begrip in Rotterdam en tot ver daarbuiten. Inde winkel winkelcentrum Het Lage Land in de wijk Alexanderpolder wordt bij deze vleesspecialist bij uitstek met passie gewerkt aan een scala aan specialiteiten. Onder de bezielende leiding van patron-Meesterslager Rien Bezooijen wordt gestalte gegeven aan de meest moderne vorm van het ambachtelijke slagersbedrijf. Met aandacht voor de klant, het juiste advies en een uitgekiend assortiment culinaire (vlees)lekkernijen. Slagerij Rien Bezooijen is meerdere malen bekroond en behoort daarmee tot de top van de Nederlandse slagersbedrijven. Voor collega’s een voorbeeld om na te streven. Voor medewerkers een optimaal bedrijf om met de mooiste versproducten te kunnen werken.

Klanten van Slagerij Bezooijen weten zich bovendien verzekerd van een variëteit aan soepen, salades, maaltijden en schotels die zonder uitzondering allemaal in eigen keuken worden bereid. Ook op vleeswarengebied heeft Slagerij Bezooijen een naam hoog te houden. Zo werd de eigengemaakte rookworst door een onafhankelijke jury uitgeroepen tot lekkerste rookworst van Rotterdam. Kwaliteit is het absolute vereiste waaraan de producten bij Slagerij Bezooijen moeten voldoen. Dat begint al bij de inkoop waarbij het supermalse Limousin-rundvlees afkomstig is uit de Franse Périgord en Limousinstreek. Naast de eigengemaakte vleeswaren en worstsoorten is er ook een assortiment buitenlandse vleeswaren, zoals o.a. Prosciutto di Parma, Serranoham en Pata Negra ham van het Ibéricovarken uit Andalusië. Kortom voor iedere lekkerbek is er bij Slagerij Bezooijen een praktisch onbeperkte keuze aan heerlijkheden.

´s Avonds wordt het vanuit de winkel zichtbare praktijkatelier omgetoverd tot een kookstudio met zitgelegenheid voor maximaal 25 personen. Hier worden themagerichte culinaire demonstraties gegeven waarbij de ‘cursisten‘ diverse ideeën krijgen aangereikt om zelf in huiselijke kring te evenaren. Informatief, smakelijk, leerzaam en gezellig vormen de ‘ingrediënten’ voor deze drukbezochte avonden. Klanten, vakgenoten uit het hele land en internationale delegaties hebben op deze manier de smaak van Specialiteitenslagerij Rien Bezooijen te pakken gekregen. Om in culinaire taal te blijven: een omweg meer dan waard! • Adres en routebeschrijving
  meer lezen...

   

   

   

  Nice to Meet you, Meat to please you.

   

   

   

   


   

  Deze site is gemaakt en wordt onderhouden door AA-ISP Webdesign, Copyright 2009-2024.