Home

  
Wie zijn wij

  
Historie

  
Specialiteiten

  
Maaltijden

  
Barbecue

  
Recepten

  
Reclame

  
Trends

  
Evenementen

  
Link's

  
Contact

 

  meer dan vlees alleen

   Vanaf de start in 1985 is slagerij Rien Bezooijen uitgegroeid tot een culinaire winkel vol smakelijke eetsuggesties. De basis hiervoor ligt in de passie voor vlees van eigenaar Rien Bezooijen.

Wat zijn de trends?
Gezond en gevarieerd eten is één van de belangrijkste trends in Nederland. Wat gezond is denken we meestal wel te weten, maar om het elke dag te doen blijkt lastiger. Een trend is Teppanyaki, dit betekent letterlijk grillen op de bakplaat en komt uit de Japanse keuken. De Japanse traditionele keuken behoort tot één van de beste in de wereld. Bovendien zijn Teppanyaki bereidingen puur, licht en gezond. Diverse producten zoals Kaiseki beef (stukje rundvlees), Kushiyaki (varkenshaas met spek) en Shi-taki rib-eye zijn vleselijke lusten uit Japan en zijn hier te verkrijgen. Culinair boodschappen doen doe je dus bij Rien Bezooijen!

Wat kunnen we verwachten op het menu?
Bijvoorbeeld in de lente lamsvlees op je bord! Lamsvlees wordt alom gewaardeerd om de sappige, malse structuur en de typerende smaak. Lamsvlees komt terug in vele, wereldse gerechten.

In de zomer heerlijk barbecue-vlees.

In het najaar en de winter heerlijk rundvlees.

Voor alle (wereld)maaltijden kom naar Rien Bezooijen Specialiteitenslagerij.


meer lezen...

Nice to Meet you, Meat to please you.

 

 

 

 


 

Deze site is gemaakt en wordt onderhouden door AA-ISP Webdesign, Copyright 2009-2024.