Specialiteitenslagerij Rien Bezooijen slagerij van het Jaar 2009-2010

Specialiteitenslagerij Rien Bezooijen te Rotterdam is de winnaar geworden van de prestigieuze titel Slagerij van het Jaar 2009-2010. De winnaar werd bekend gemaakt tijdens de nationale slagers tentoonstelling Slavakto te Utrecht.

Het is voor de twaalfde keer dat de titel Slagerij van het Jaar wordt toegekend. Nederland, zo leert de competitie dit jaar, telt heel veel goede ambachtelijke slagers. Vakmensen met passie, liefde en bezieling voor het vak. De lokale consument waardeert die vakmensen en zijn er trots op daar klant te zijn.

Acht slagerijen die waren doorgedrongen tot de finale zijn beoordeeld op een groot aantal onderdelen, zoals presentatie, assortiment, hygiene en beheer, personeelsbeleid, service, reclame, promotie en ondernemerschap. Ook heeft er een consumentenonderzoek plaatsgevonden in de vorm van de aankoop van een product, evenals een product keuring en een bacteriologisch onderzoek van een aantal slagersproducten. Het verschil tussen 'goed' en 'de top' zit dit jaar vooral in de details.

De uitslag


Specialiteitenslagerij Rien BezooijenRotterdam9.410
ChateaubriandHeemstede9.374
Keurslagerij Frank en Marleen van der ZandeHalsteren9.186
Keurslagerij Groeneveld Wassenaar9.165
Keurslagerij HarmsenDiepenveen9.062
Keurslagerij Van HestGoirle9.027
Slagerij Jan PinckaersSt. Geertruid 8.992
Keurslagerij BergerslagStaphorst 8.940

De foto's

Terug naar de website »