Home

  
Wie zijn wij

  
Historie

  
Specialiteiten

  
Maaltijden

  
Barbecue

  
Recepten

  
Reclame

  
Trends

  
Evenementen

  
Link's

  
Contact

 

  Recepten

R ECEPT BIEFSTUK NATUREL (hoofdgerecht voor 4 personen)

Biefstuk Naturel
Benodigdheden: 4 biefstukken
2 eetlepels cognac
2 eetlepels olijfolie
2 eetlepels droge gekneusde peperbesjes
1 dl. zure room
zout
Voorbereiding: haal de biefstuk een ˝ uur van te voren uit de koelkast zodat het vlees op kamertemperatuur komt en daardoor niet te koud is. Wrijf het vlees rondom in met de cognac en de olijfolie. Bestrooi de biefstuk vervolgens met de gekneusde peperbesjes. Meng wat peperbesjes met de zure room en een snufje zout tot een saus.
Bereiding: bak de biefstuk aan beide kanten gedurende desgewenst 1,5 min. (rood), 3 min. (rosé) of 4 min. (doorbakken).
Serveer het sausje er apart bij.
Smakelijk eten!

Biefstuk voedingswaarde

  • Voedingswaarde van Biefstuk

     

     


    meer recepten...

     

     

     

    Nice to Meet you, Meat to please you.

     

     

     

     


     

    Deze site is gemaakt en wordt onderhouden door AA-ISP Webdesign, Copyright 2017.